به گزارش خبرگزاری مهر، محمدامین سازگارنژاد با توصیف نقش سازمان آموزش فنی و حرفهای و شاخصهای آن در جامعه گفت: جهانی که در آن زندگی می کنیم، آموزش با شاخص های خاصی توصیف می شوند و امروز آموزشها جهانی شده اند و باید با مفاهیم و استانداردهای جهانی اندازهگیری و انتقال داده شوند.
معاون وزیر کار اظهارداشت: برای اینکه آموزش های فنی و حرفه ای بسیار گران قیمت است و انتقال مهارت به منابع انسانی بسیار پیچیده و گران بوده و لذا دنیا به سمت تجربه آموزش های شبیه سازی و مجازی برای آموزش های فنی و حرفه ای حرکت نموده است.
سازگارنژاد بیان داشت: بنابراین آموزش های مجازی با راهکارهای صحیح آن بسیار استراتژیک است. نقش دولت در اجرای آموزش های فنی و حرفه ای بسیار مهم است به نحوی که برنامه ریزی این آموزش ها باید با پشتیبانی دولت ها باشد و بخش خصوصی این آموزش ها را اجرا نماید.
وی به نقش آموزش در جامعه اشاره کرد و گفت: آموزش های فنی و حرفه ای مثل تار و پود یک فرش است که باید با شرکای مختلف به ویژه بخش صنعت اجرا شود. ما باید سیاست گذاری کرده و اجرای آموزش ها را به بخش خصوصی واگذار نماییم.
این مقام مسئول در وزارت کار افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ماموریت دارد که تربیت نیروی انسانی ماهر و کاردان را در اولویت کاری خود قرار دهد؛ بنابراین ضرورت دارد مربیان را بر اساس استانداردهای روز آموزش داده و آموزش ها و فرآیندهای آن را در حد استاندارد اجرا نماییم.
وی تاکید کرد: الگوی توسعه باید به تمام جنبه ها توجه داشته باشد و ما نیز باید در مسیر توسعه همه جانبه و برای سرمایه گذاری که برای هر کاری در حوزه آموزش انجام می دهیم اثربخشی آن را در نظر بگیریم.
نظر شما